Майка на две деца от Великобритания не може да си намери партньор вече втора година. Джена Томпсън смята, че за всичко е виновна неземната й красота, която плашела мъжете.
 
Да използваш сайтове за запознанства, за да се срещаш с мъже, е все едно да ходиш в минно поле. Джена твърди, че с външността си привлича само господа, които гледат повърхностно на срещите и не са готови за сериозна връзка. А добрите мъже се плашели от външния й вид и дори не рискували да я заговорят.Срещите, които й организират нейни приятели, също завършвали с пълно разочарование. Красавицата се жалва, че веднъж е имала среща с полицай, който няколко часа преди това я бил глобил за неправилно паркиране.Джена добавя, че местните момчета също не са за нея. Тя е бикини модел с превъзходни физически дадености и десетки татуси. А списъкът й с изисквания, на които трябва да отговаря идеалният мъж, е прекалено дълъг.


 
 "Харесват ми добре изглеждащите, татуирани мъже, които редовно ходят в залата. Партньорът ми трябва да притежава такава ярка индивидуалност, да има творчески потенциал и да не е повърхностен”, споделя красавицата.Джена възпитава две дечица и не може да се довери на първия срещнат. Налага й се да бъде много придирчива. Но дори и този аргумент не успява да убеди интернет потребителите, които в отговор на изявленията й побързаха да я нарекат самовлюбена.

Превод: БЛИЦ