Азис обещава да направи майка си кралица и го прави. Майката на поп фолк изпълнителят и неговите лели разкриха подробности около детството на Васил, който днес всички знаем като Азис. Още като малък Васко знаел, че един ден той ще бъде известен. Дарбата на поп фолк изпълнителя личала още от невръстна детска възраст, когато той пеел в коритото, докато леля му Стефка го къпела.

Азис изпълнил мечтата си да стане известен, но излъгал за нещо своите лели. Като малък поп фолк изпълнителят мечтател да се ожени за индийка, защото много харесвал дългите коси на индийките, сподели леля му Стефка в предаването „Ничия земя“ по Нова тв.

Майката на поп фолк изпълнителят Гергина пък разкри, че никога не се е притеснявала от това, че синът й е твърде провокативен. Тя никога не е казвала на сина, че е прекалил с провокациите. „Не! Ние всички знаем, че той знае какво прави! Той усеща. Той има вътрешния глас, който той също си го чува. И го води този глас. Не забравяйте, че по вените му тече същата кръв“, казва гордата майка на Азис. 

„Той също вижда напред и усеща накъде вървят нещата. Интуитивен е“, допълва Гергина.

Майката на поп фолк изпълнителя го ражда в затвора. Тя обаче не се притеснява от този факт, защото според нея „времената са били такива“.

„От начало се притеснявах някой в училище да не го провокира, но той реши да махне завесата. И дори ме успокой“, споделя Гергина.

Азис не се притеснява, че е роден в затвора. Той говори първо с майка си на тази тема, а след това го споделя публично.

„Ние, родителите, много пъти трябва да се учим от децата си“, казва Гергина. Забранената любов вкарва майката на Азис в затвора, споделят лелите на поп фолк изпълнителя. Гергина се опълчва на родителите си и от забранената й любов се ражда сина й Васил. Майката на Азис се жени за музикант, но баща й е твърдо против брака. Накрая обаче няма какво да направи и приема ситуацията.