Топ готвачите в синята кухня болезнено ще научат урока си, че най-големият грях в Hell’s Kitchen България е разхищението на храна.

Порицание от шеф Виктор Ангелов за невижданата постъпка ще разклати сериозно увереността и самочувствието на професионалистите. Възмутителната случката ще извади Ивайло от обувките и ще налее допълнително масло в огъня на напрежението.

Оставането му в Hell’s Kitchen България е заложено на карта и той трябва да покаже, че може да е лидер на момчета, притежава бърз ум и реакция, както и умения по комуникация. Ще успее ли ще разберем скоро.
 При червените на Михаела ще й се наложи да се справя с обикновената женска сприхавост наред с необходимостта от желязна ръка, която да ръководи жените към успешното изпъление на поръчките. Задача с повишена трудност за момичето на татко, но дали това допълнително ще я мотивира за успех или ще я стресира максимално?

Тази вечер напрежението ще е водещо в Hell’s Kitchen България, а двата отбора ще се изправени пред още по-безкомромисния шеф Виктор Ангелов.
 Дали сини и червени ще подкрепят Михаела и Ивайло, които ще се борят до край за своето оцеляване в кухнята или ще надделее отново разрушителното его? Кой ще си тръгне окончателно от Кухнята на Ада и кой ще вбеси трайно шеф Виктор Ангелов? Какви ще са последиците за деветимата претенденти за голямата награда от 100 хиляди лева ще разберем от 21:00 часа в новия епизод на Hell’s Kitchen България по NOVA.

Гледайте Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA