Дъщерята на известната двойка, актьора Джони Деп и френската актриса и модел Ванеса Паради, Лили Роуз-Деп (23) тръгна по стъпките на родителите си и лека-полека се превръща в част от световното кино.

Тази година тя се присъедини към драматичния сериал на HBO Idol. Това ще бъде първият телевизионен проект на Лили и по този повод тя публикува серия от провокативни снимки, заснети от камерата на Карим Садли за списание "I-D".

Представяме ти 1500 лв. онлайн казино Бонус на efbet.com
 

Лили Роуз започва кариерата си като модел, подобно на майка си, и само на 16 години става лице на Chanel. През 1990 г. Ванеса Паради украси кампанията на марката Chanel за легендарния парфюм "Coco Chanel", който я изстреля на гребена на славата.

 

 

А ето какво каза Лили пред "I-D" за живота си като дете на известната двойка: 

"Искам да благодаря на родителите си за възможността да раста нормално. Колкото повече съзрявах, толкова повече усещах бремето на славата. Пристъпите на безпокойство и параноя бяха неизбежни, тъй като папараците бяха винаги по петите ни.

Може би да си дете на известни родители е добър старт в живота, но никога не можеш да успееш, ако сам не намериш своето място под слънцето. Когато направих тези снимки, най-после се почувствах спокойна и освободена" – откровена е Лили, която разкрива, че редовно пуши марихуана.

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук