Срещу дизайнерката Мегз няма да бъде заведен съдебен иск за нарушаване на договора си с продуцентите на „ВИП Брадър“. Това заяви програмният шеф на Нова телевизия Антоний Мангов след въпрос на Secret.bg. Мангов и водещите на риалитито Ники Кънчев, Миглена и Алекс Сърчаджиева дадоха пресконференция пред журналисти за предстоящия старт.

Преди дни се появи информация, че Големият брат ще съди Мегз, тъй като тя разпространи информация във фейсбук, че ще влиза в Къщата. Час по-късно дизайнерката изтри поста си, но вече беше късно, тъй като медиите успяха да откраднат информацията.

„Идеята е това да не се случва. Едно от най-вълнуващите неща във „ВИП Брадър“ е изненадата от това кои ще са участниците. Като всяка година спекулациите, изтичането на информация са неизбежни неща. Тази година сме решили официално да дадем възможността да узнаете част от участниците“, заяви в отговор Антоний Мангов. Той и тримата водещи отрекоха продуцентите на „ВИП Брадър“ да имат планове за съдебни искове срещу топ дизайнерката.

Четиримата не са били ангажирани с кастинга на участниците и не можаха да дадат конкретен отговор и на друг скандал, свързан с Мегз – дали наистина дизайнерката е поставила условие синоптичката Гери Малкоданска да не влиза в предаването. В публичното пространство се коментира, че двете не можели да си поделят сина на Доган.

Мангов заяви, че всички участници вече са ясни, но има възможност след старта на формата да влязат и други.