Лили Иванова много тежко е преживяла смъртта на естрадната легенда Асен Гаргов. Плакала е много, но не е имала смелостта да се покаже публично. Било е много тежко и сантиментално цялото това връщане назад във времето. Тя е добър и чувствителен човек, трудна е като характер. Това разкри топ астроложката Мария Асенова пред "Телеграф".
Тя анализира и разкри подробности от живота на няколко от най-големите звезди в България. Според Асенова Антония Петрова няма проблеми по отношение на личния си живот. "Тежка е като характер, взискателна е. Прекалено подредена е, което дразни донякъде. На този етап не мисли за бебе и семейство, а само за съжителство", призна тя.

"Миглена Каканашева е в изключителна депресия и това е причината за непрекъснатите клипове, които публикува в интернет пространството. Имала е тежки проблеми в личния си живот и това е причината да изпада в тежки емоционални състояния. Това е нещото, което я кара на приливи и отливи да има настроение", смята астроложката.

Според нея наистина има шанс във "ВИП Брадър" да видим тандема Ники Михайлов и Николета Лозанова. "Те са заедно и защо да не се покажат точно там публично? Тя все пак е в дилема дали да влезе 50/50. Има зачатъци да е бременна", смята още тя.

"Иван Ласкин ще се представи добре във "Фермата". Той е на приливи и отливи. Има много силна агресия в него и много силно благородство. Прави много рязка промяна на настроенията", каза Асенова.

Според нея Мария, ако реши да влезе във "ВИП Брадър", не би посмяла да отмъщава на Християн Гущеров. "Певицата е непредсказуема, но няма смелост в тази посока, защото тя добре знае какво ще се случи, ако тръгне да разказва историята й с Гущеров. Не мисля, че ще се разгърне на 100% в тайните си", завърши астроложката.