Истински шок изживяха присъстващите на церемонията по връчването на филмовите награди „Златен глобус” в Бевърли Хилс. Двама от най-харесваните актьори в Холивуд се разцелуваха и то докато трети си получаваше наградата.
Вероятно е било трудно за Андрю Гарфийлд да гледа как екранният партньор на бившата му приятелка Ема Стоун – Райън Гослинг, взема наградата си за главна роля във филма-мюзикъл „Ла Ла Ланд”.
 


За щастие на 33-годишния Гарфийлд, любимецът на жените Райън Рейнолдс му се „притече на помощ”. Той лепна страстна целувка на колегата си докато Гослинг се отправяше към сцената да си вземе статуетката.
 
Сцената се разигра на една от масите, около които беше разположена бляскавата публика. До двамата разгорещени мъже седеше актрисата Блейк Ливли, която е съпруга на Рейнолдс. Тя успя единствено да се изсмее на ситуацията. Пред тях седеше Джейк Гиленхал, който дори и не разбра какво се случва.
 
Гарфийлд и Рейнолдс са „колеги” по пресъздаването на образите на супергерои от света на „Марвел”. Миналата година Рейнолдс изигра противоречивия комиксов герой Дедпул, а Гарфийлд участва в две части от поредния римейк за Човека-паяк – „Невероятният Спайдърмен” 1 и 2. Той беше номиниран за „Златен глобус” за ролята си във „Възражение по съвест”.
 
Превод и редакция: БЛИЦ