Преди ден публикувахме разказ на очевидец станал свидетел на побоя, който новият мъж до Преслава - Павел нанесъл на неин фен на концерта по случай 16-годишнината на тв „Планета“, който се проведе в Пловдив в зала „Колодрума“ преди дни. Според него плевенският мачо нападна с ритници и юмруци нищо неподозиращия фен Веселин,който по това време си правил селфи с друга чалга звезда – Теди Александрова. „И това се случи пред очите на безучастната Преслава“, описва ситуацията източникът, цитиран от Хот Арена.
Оказа се, че както винаги, истината има две лица. 

Друг свидетел, се кълне, че въпросният фен - Веселин, е предизвикал с основание гнева на Павел. След като Преслава му отказала да се снима с него, Веселин я напсувал брутално и я нарекъл боклук. Тогава е отнесъл няколко тупаника, а след това мелето продължило и вън от залата. 

Най-странното в случая е, че всичко това се случва пред очите на охраната на залата и полицаите, които се подсмихвали и не са реагирали по никакъв начин, за да предотвратят побоя. Нищо общо с текста на онази песен, която изпълнява Веселин Маринов: „Родната полиция ни пази“.