Световноизвестният музикант Авичи, който бе намерен мъртъв на 20 април в Оман, е криел много тайни. И най-голямата от тях е, че е имал син и скрита връзка с чешка манекенка, пише tn.cz.

Тереза Качерова е жената, в която музикантът бил безумно влюбен, но до последно криел за отношенията си с нея. Двамата дори възпитавали момчецето Люк, родено от предишния брак на манекенката

Всичко излязло на бял свят, когато красавицата научила за смъртта на тайната си любов. Тя не издържала и написала емоционално послание към починалия Авичи:

"Мили мой Тим, последните дни прекарах в очакване да се събудя от кошмара или някой да ми каже, че това не е истина и става въпрос за ужасна шега. Едва сега вече разбирам, че никога няма да мога да те видя", пише Тереза.

"Издирвах публикации, които биха ми потвърдили, че всичко това е грешка. Всеки път, когато виждах името ти заедно с RIP или с датата на смъртта ти, сърцето ми просто спираше. Когато накрая видях и промяната в Уикипедия, където "е" беше променено на "беше", се разплаках.

Гледах и опитвах да осъзная, че там пише за смъртта ти и за това, че си умрял на 20 април", продължава с посланието си тайната приятелка на Авичи.

В него тя се извинява за това, че му е причинявала понякога грижи и признава, че е имала намерение да разкрие връзката им едва, когато забременее от Тим. Нещо, което вече никога няма да може да направи...

Превод БЛИЦ