Неотдавна Show.blitz.bg разкри, че топмоделът Цеци Красимирова ще се врече във вечна вярност на американския мултимилионер Майкъл Струмейтис.

Горещата светска новина бе потвърдена от близка до фаталната красавица

Всъщност Цеци и мултимилионерът се познават от близо десет години – период, в който ту са се събирали, ту се разделяли, но досега, когато вече окончателно взимат решение да прекарат остатъка от живота си заедно под покрива на красива къща в Барселона. 

„Това е може би един от най-неразбраните хора в България! Тя беше простреляна в главата! (при убийството в Амстердам на тогавашния й приятел Косьо Димитров – Самоковеца, б.а.). Тя има невероятен късмет, че се е върнала отново към живота! Цеци има страхотно чувство за хумор, много нежна и мила жена е, и ако хората я опознаят, те ще се влюбят в нея, защото е прекрасен човек!”, бе споделил пред ШОУ Струмейтис. 

Малко преди това пък Красимирова разплака всички с това, което написа 15 години след убийството на Самоковеца.

Интересно е, че преди дни моделката за първи път показа скъпарския си годежен пръстен. Това тя направи със снимка в личния си фейсбук профил. Над фотоса, на който се вижда, че тя и бъдещият й съпруг се държат за ръце, Красимирова бе написала само две сърчица и нищо повече.

Кога ще е светската сватба, както и къде, все още не е ясно.