“Бих се омъжила пак заради тази страхотна рокля” – възкликва Асдис Ран на снимките за корицата на пролетния брой на сп. Булка. Причина за ентусиазма на една от най-популярните футболни съпруги у нас е романтичната и цветна булчинска рокля на Astella Atelier, с която я изненада дизайнерката Аля Милушева.
Необичайният цвят за булчинска рокля – нежна резеда, високата линия на талията, която издължава и извайва фигурата и изящната дантела, обсипана с пролетни цветя, с която е “облечена” цялата рокля плени красавицата и стана повод за фотосесия, от която блика свежо настроение. Цветната сватбена рокля е анонс към пролетно-летния сезон на 2009, който ще толкова е наситен от към свежи цветове, че няма да подмине и булчинските тоалети. Най-актуалните тонове ще са от пастелната гама на зеленото и лилавото, издава дизайнерката Аля Милушева. Докато красивата исландка, омъжена за нападателя на ЦСКА Гардар Гунлаугсон, позира за фотосесията на изданието, екип на ТВ предаването “Такъв е животът” следеше блондинката с камера, тъй като ще излъчи риалити филм за живота й у нас.

Новият брой на сп. БУЛКА изобилства от пролетни цветни идеи за булки и абитуриентки. Освен актуалните модни тенденции за сезона, от броя ще научите как да се гримирате за празника и на какво ухае пролетта. Ще разберете как да организирате сватбеното тържество, как да разпределите бюджета си и още куп идеи за всичко, свързано с Големия ден. В рубриката “Булки споделят с БУЛКА” ще прочетете красиви истории за любовта и коя е щастливката и нейните подгласнички в конкурса “Булка на годината 2008”. Светлана Славкова, БЛИЦ