Let The Music Move Ya - английската версия на парчето “Лесно се възбуждам” на Deep Zone вече е разпространена в световен мащаб и съвсем скоро ще се завърти в тв - и радио ефира в над 100 страни, на 6 континента, съобщиха от компанията ToCo International. Международният лейбъл, чиято европейска централа се намира в “Мека”-та на денс и хаус музиката – Холандия, пожела да работи с Deep Zone и по новия им сингъл, след успешния рилийз на DJ, Take Me Away.
“Песента притежава много актуално звучене и голям хитов потенциал, саундът и ремиксите са на световно ниво, а видеоклипът съдържа някои традиционни български мотиви”, е коментарът на западните специалисти. ToCo Europe е определил Let The Music Move Ya като втория си приоритетен сингъл за месеца.
Още преди да бъде официално издадено обаче, парчето вече попадна в сетовете на редица чужди диджеи от всички краища на света. Все още не е ясно как те са се сдобили с песента, но резидентът в най-добрите клубове в Сао Паоло - Gilmar Santos например, е класирал Let The Music Move Ya на второ място в своята плейлиста за месец октомври. Песента може да бъде забелязана и в сет листите на диджеи от Албания до Ирландия. Преди няколко дни, популярен британски ремиксатор пък пожела да направи UK Remix на Let The Music Move Ya. В първата си седмица в международния ефир, парчето дебютира и под номер 33 в европейската Euro WebChart.
Eлектронната поща на Deep Zone бе буквално засипана от писма от европейски музикални журналисти, които поискаха повече информация за проекта и новината за сингъла на българската група вече се появи в някои издания в Германия, Великобритания, Украйна и др.
В българската еърплей класация на Nielsen Music Control пък, Deep Zone сътвориха истински прецедент, след като и двете версии (българската и английската) на парчето в момента намират място в официалния топ 100. В продължение на цели пет седмици пък “Лесно се възбуждам” бе най-излъчваното българско предложение в националния ефир. Парчето достигна номер едно и в класацията на телевизия MAD.
“Лесно се възбуждам” е и най-поръчваното българско парче в дискотеките, съобщиха популярни диджеи у нас, на които често им се случвало да въртят песента по няколко пъти на вечер, поради големия интерес от страна на публиката. Песента е на високи позиции и в диджейския чарт DJ Twenty. /БЛИЦ