Актьорът, депутат и младоженец Андрей Баташов спретна ефектно шоу за края си в Денсинг старс снощи, като доказа поне две неща - не умее да губи и още по-малко да прави шоу, коментира "Нощен Труд".
Странното поведение на набедения за сексимвол на родния театър Баташов започна още в началото на снощното предаване. Когато стана ясно, че зрителите не го щат в играта, Баташов взе да ръкопляска и да подвиква към журито: "Ма много ви благодаря, ох, слава Богу!" Нешка Робева, Владо Божилов и Галена Великова отминаха с мълчание ехидността на актьора.
В края на шоуто Баташов заедно с останалите участници в снощната битка за оцеляване, отново се върна на сцената, с чаша вино в ръка. След финалния надпис до него плътно се долепи и младата му булка - красивата банкерка Боряна. От бенда пробваха да им засвирят сватбарска песен, а Баташов даже реши да попее. На интереса на фотографа на "Нощен Труд", "благият актьор" опъна лице и дигна глас: "Я не се занимавайте с мен, какви са тия снимки, айде Марш! Нощен Труд ли сте, Нощен труп ли сте, все ми е тая", вече изпусна нерви Баташов.
Фолкдивата Алисия и актрисата Аня Пенчева са двете звезди, които продължават битката за Крал и Кралица на бала. Двете дами събраха най-много точки от зрителския вот и от оценките на журито. Алисия и Аня се бориха за оставане с Галена и Ники Кънчев, след като от надпреварата снощи автоматично отпаднаха останалите четири звезди кандидати за оставане. /БЛИЦ