Тв водещата Деси Цонева проговори за първи път пред списание LOVE style за приятеля си Георги Джамов, който е брат на Димитър Джамов. Тя упорито криеше гаджето си от медиите и го показа чак след излизането си от „ВИП Брадър”.
„Връзката ни изживява някакво възраждане. Определено се засилиха чувствата между нас и отношенията ни станаха по-сериозни. Като излязох, ме посрещна с огромен букет от орхидеи, които обаче екипът на предаването загуби. Чакаше ме една огромна любов, прекалено голяма, която аз може би за два месеца бях позабравила и се почувствах много добре. Сега се преоткрихме и сме щастливи.

Принципно бихме искали да живеем заедно, но на този етап не знам дали ще стане, защото след смъртта на баща ми съм в къщата при майка ми. Не мога да я оставя сама”, разкрива Деси пред LOVE style. С Георги засега нямат идея да се женят и да имат бебе. И той като нея има дете от предишна връзка, което е на девет години. Наследниците им доскоро не били запознати с техните отношения, но вече са наясно и всичко е наред. Георги има и по-голяма дъщеря на 24 години от първата си жена.

Бизнесменът и Деси се запознали в бар и две години не се виждали. Той я поканил на вечеря и любовта им пламнала. Георги се занимава с ресторантьорство и двамата с Деси искат да направят свое заведение. Тя е решила част от хонорара си от риалити шоуто да инвестира в собствен ресторант. Той ще е бутиков с гурме специалитети, като менюто ще е нейно с фюжън кухня. Тв водещата дори вече търси подходящото място.