Трудно е да се намери по-вкусно и крехко месо от агнешка плешка, приготвена на фурна.

Приготвено на ниска температура, ястието ще впечатли всички със своята сочност отвътре и красива коричка отвън.

Агнешката плешка не е толкова популярна, колкото бутчето. И това вероятно е огромно кулинарно недоразумение, защото плешката се оказва необичайно сочна. Има по-ароматен вкус и се готви много по-лесно.

Такова вкусно агнешко през живота си не сте яли!

Между другото, дори месото да престои повечко във фурната, пак ще бъде невероятно. Особено ако при мариноването сте използвали пресни билки и чесън. 

Рецептата, която днес ще ви предложим, е перфектна за малка семейна вечеря. Тя не е трудна за изпълнение, а крайният резултатът е повече от невероятен. 

От какво се нуждаете, за да си приготвите тази сочна вкусотия, вижте в jenata.blitz.bg.