Студентски емоции вълнуват немалка част от фолкзвездите, сред които са Райна, Магда, Анелия, Жулиета и Милица. Днес те ще прекрачат за поредна година университетския праг.

За втора година, Магда ще бъде студентка в Икономическия институт в Свищов, където изучава специалност финанси. Студентски емоции вълнуват и младите певици на “Пайнер” – Анелия и Милица, които също ще продължат образованието си.
Тази година Анелия ще бъде студентка в четвърти курс в специалността “Поп и джаз пеене”, в Националната музикална академия.
Новата академична година ще донесе сериозно предизвикателство на гласовитата певица, тъй като й предстои дипломиране. Милица пък ще запише поредна година в Академията за музикално и танцово изкуство в Пловдив.
Студентските трепети няма да подминат и Жулиета, която тази есен ще бъде студентка втора година в престижна, но трудна специалност. Жулиета изучава “Строителство на сгради и съоръжения” във Висшето строително училище “Л. Каравелов” в София. Нейната колежка Райна, също е убедена, че повечето знания могат само да й бъдат от полза и затова от днес започва лекции. Тази година кръшната изпълнителка ще прекрачи за първи път прага на Нов Български Университет. Фолкдивата упорито крие специалността, която ще изучава, но е решила да се отдаде сериозно на учебните дела. /БЛИЦ