След малко повече от 3 години Гала отново посреща своите гости „На кафе”. Обичаното от зрителите предаване запазва старата си уютна атмосфера и не изневерява на намерението си да кани интересни и известни лица, и да дава полезни съвети. На Кремена Халваджиян е цялостната концепция за стилистиката на „На кафе” – декори, сценични костюми и визия. За завръщането на Гала тя избра шикозен тоалет в златно на италианската марка „Ла Перла”.
Кремена не крие, че няма да престане с експериментите си върху външния вид на водещата. Мебелите в студиото също са по идея на Кремена и са специално поръчани за ток-шоуто. Част от тях ще пристигнат от Италия до месец, така че ще отново ще има промяна...
Новото в „На кафе” са новите сътрудници на Гала. Акцент в шоуто е рубрика в стил „Сексът и градът”, в която Гала и нейни приятелки от живота ще обсъждат любопитни теми от света на политиката, културата, социалния живот, икономиката. Към разговора зрителите ще могат да се присъединят чрез открит телефон в студиото, както и на електронен адрес [email protected]
Освен Кремена Халваджиян, стилист, може би най-популярната приятелка на Гала, в екипа е и Деляна Маринова – супер позитивен човек (по думите на Гала), който се радва на всичко в живота; по професия е рекламен агент.
Същото така в предаването се включва и Ина Младенова – малко идеалист, малко романтик, но не с лигав женски романтизъм (пак по думите на Гала), изискана и независима, поради което си позволява много женски глезотии; има собствен бизнес за коли под наем. Всяка седмица към тази чисто женска компания ще се присъединява по един мъж, който ще представя гледната точка на силния пол. Първият от тях е Пейо (пощальонът от ”Имаш поща”).
Всеки ден една известна личност ще бъде показана в различна светлина, а непознато лице ще провокира интереса на аудиторията със своя талант, история или откритие. Сцената на „На кафе” ще приеме музиканти, танцьори, циркови артисти...

„Да пазаруваме” е рубрика, в която Зейнеб (от „Биг брадър”) ще се справя с конкретна задача – с малък и с по-голям бюджет тя ще трябва да организира рожден ден, парти, обзавеждане на детска стая и т.н.

„Клюка на седмицата” ще даде ефир на най-пикантното от случващото се в обществото и право на отговор на потърпевшите.

Запазени от стария формат са хороскопът, който ще се представя всеки ден от Оксана (жената на покойния астролог Иван Станчев) и играта с публиката с водещи Никол Станкулова и Елена Станулова (познати от „Големият въпрос” по „Нова телевизия”). Никол и Елена ще гледаме през седмица.

Ще има, разбира се, и кулинарната рубрика. Изненадата е, че „На кафе” обявява конкурс за готвач. До края на тази седмица екипът на предаването очаква кандидатурите на всички, които умеят да готвят, но и да правят шоу.

Следващите две седмици на най-добрите от тях ще бъде даден по един ден в ефира, за да покажат своите възможности. Четиричленно жури ще отсее най-добрите от най-добрите, а зрителите ще изберат своя фаворит. /БЛИЦ