Водещата Гала и ководещата Ева Веселинова избухнаха в ефир със странни откровения. Те коментираха различни теми в „На кафе“, когато първо Гала без да иска направи на пух и прах половинката си Стефан, който в момента е участник във „ВИП Брадър“.

По време на коментар с ководещите за отварата с маслини, която Стефан препоръча за сваляне на кръвната захар на Ваня Костова. Половинката му заяви разпалено: „Не е за вярване, че тази рецепта е на Стефан. Та той не знае аналгин за какво се използва. Но може пък да е научил нещо от баба си”.

Мъжката половина от обществото не бе пощадена и от Ева Веселинова. Тя избухна с поредна мъдра фраза в „На кафе”.

Русото изкушение от „Господари на ефира” бе запитано от Гала дали е оставала приятел с мъжете, които е обичала, след като са се разделили.
 


„Да, имала съм такива случаи, но това не е била голяма любов. Просто една привързаност, която впоследствие се е трансформирала в приятелство. Но какво по-хубаво от това, щом може да разчиташ на този човек”, заяви Ева. 

В същото време Гала неочаквано разкри кой мъж обича, докато коментираше с ководещите тема за приятелството.

„Искам от ефира да поздравя моя приятел Ники от Несебър. Аз много го обичам. Била съм кума на първата му сватба, която се провали, но няма значение. Ники, обичам те”, заяви водещата.