Италианската звезда Джина Лолобриджида, която скоро ще стане на 90 г., беше приета в римска болница с тежка бронхопневмония. „Дявол да го вземе, това не трябваше да се случва“, коментира актрисата, станала популярна с галеното име Лоло.
Според в. “Кориере дела сера“ Лолобриджида е била приета заради високата си температура, която на нейната възраст може да се окаже фатална. Здравословните проблеми на звездата започнали след Коледа и се усложнили в последните дни, пише в. България днес.

За Лолобриджида се заговори през последните години и във връзка с предполагемия й брак с 46-годишния испанец Хавиер Ригау, който се оженил за нея задочно и без личното й присъствие в Испания. През септември 2016 г. римската прокуратура поиска 8 месеца затвор за Ригау за измама. Правосъдието го обвини, че чрез трикове е успял да заблуди и измами актрисата и да подпише брак с пълномощно от нея пред испански нотариус.

Джина Лолобриджида влиза в голямото кино в края на 40-те години на миналия век и веднага се превръща в секссимвол и звезда. Играла е с повечето известни италиански и американски актьори, участвала е в продукции на най-добрите режисьори на своето време.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!