След като Радина Анева се сгоди за сина на Майкъл Джордан, още една българка успя да забие легенда на НБА. Дъщерята на звездата от „Тоника” Анастасия Бинчева – Лиа Лабел, се сгоди за една от звездите на спорта Ресуъл Бътлър.

Младата певица е наследница на една от първите изпълнителски в популярната група „Тоника”. Красавицата е родена от брака на Сия с Трошан Владовски, който участва в легендарните „Сребърни гривни”, пише Хотарена.

Звезда от „Тоника” сгоди щерка си за легенда от NBA!

Щастливото събитие се случило в деня на благодарността в Щатите, когато Лиа отишла на гости на майка си, заедно с любимия си. Семейството прекарало няколко незабравими дни заедно, а Сия показала изключителен талант в кухнята.

Бътлър е звезда от НБА от години. Играл е в „Чикаго булс”, а последния му отбор е „Сан Антонио Спърс”. Бъдещият зет на певицата от „Тоника” е висок 2 метра, а през ръцете му са минали милиони долари. Родения във Филаделфия спортист се радва на блестяща кариера и вече има едно дете – Рейвън Бътлър.

С майката обаче отдавна са разделени. Влюбените живеят заедно в центъра на Лос Анджелис, където Лиа се изявява като певица. Момичето е родено в Торонто, Канада през 2006 година, след семейството й заминава за Америка през 1979 година.

Сия е една от звездите в най-златните години на „Тоника”, но решава да замине за Америка с тогавашния си съпруг. Днес тя живее в Сиатъл с американския си мъж Кенет Джонсън, управлява собствен СПА — център и заедно със съпруга си обикалят света.

Лиа е наследила музикалните дарби и на двамата си родители. Едва на 17 участва в „Х-Фактор” САЩ и се класира шеста на финалите. Успява да впечатли Саймън Коул, а през 2012 записва и големия си договор със „Сони Мюзик”.

Неин продуцент става пък една от най-големите звезди на САЩ – Фарел Уилямс. И заедно с Джърмейн Дюпри работят върху дебютния албум на младата певица.

Песента й „Да насексим положението” влиза в топ 100 на хитовете на Америка, което е огромен успех за нея. Към днешна дата тя продължава да пее, да записва албуми и се надява скоро да стане майка.