Рок лъвицата Милева Славова направи нова порция разкрития за кошмарната катастрофа, която преживя заради шеф Петров, и за която БЛИЦ вече писа.

„Катастрофирахме при Южния парк. Колите бяха спрели на светофара, не знам какво направи шеф Петров, но така ни удари, че ние се ударихме в предната кола“, разкрива Милева пред в. „Телеграф“.

Тя допълва, че на шофьорското място не е стояла тя, а нейна приятелка, която също е пострадала.

„Моята позната няма вина по никакъв начин. Редяхме се на светофара, бяхме спрели, но той така ни удари отзад, че ни отнесе. Аз лично не съм много добре, ходих на преглед. Ударих сериозно главата си в жабката, ребрата също ме болят“, продължава да откровеничи Славова, която както БЛИЦ вече писа, пред последователите си в социалната мрежа сподели, че едва не е отхапала езика си.

Борис, както е първото име на Петров, веднага се притекъл на помощ на жените в колата пред него. Той бързо разпознал изпълнителката на „Ха-ха“ и „Не`ам нерви“ и започнал да се оправдава, като нетипично за него почти веднага признал вината си.

„Шеф Петров каза, че не е успял да спре навреме. Той беше с един кайен, отпред капакът и бронята му са смачкани. На моята приятелката колата пострада най-много, защото бе по средата. На предната падна бронята“, казва Милена.

БЛИЦ припомня, че малко след цялата патаклама известният готвач изригна с доста гневен пост в личния си фейсбук профил, където не само попари певицата за случилото се, но и подпука и скандалната Мис България Тамара Георгиева.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!