Изкусителният актьор Освалдо Риос ще пръска чар и сексапил в София навръх студентския празник 8 декември. Но не само това: той лично ще избере най-красивата сред бъдещите висшистки.
Поканихме го да бъде наш гост и да заеме шефското място в журито на “Мис студентка”, потвърди вчера Полина Василева, пресаташе на столичния комплекс за забава “Син сити”.
Преди броени дни колегите й са успели да се свържат с мениджърите на световноизвестния пуерториканец. Засега те са потвърдили визата му, тъй като незабравимият мачо от сериала “Касандра” няма предвидени ангажименти за тази дата. Домакините на Риос вече трескаво обсъждат как да го посрещнат.
Запазили са му вила в столичния кв. “Бояна” с впечатляващ изглед към София. Набелязали са и няколко ресторанта, в които той да се наслади на българската кухня.
А за почитателките на Риос от Града на греха са осигурили вход без куверти.
Така няма да има ограничения пред момичетата, които ще премерят сили по бански костюми в “Мис Студентка”. Записването за участие ще става на място. А докато се наберат мераклийките за приза, певецът Тони Стораро ще забавлява публиката с огнени ориенталски изпълнения. Веднага след естетическата надпревара той отново ще продължи да води купона.
Претендентките за титлата ще се появят на светещата сцена първо със сексапилни тоалети (потниче и къси панталонки), а после ще останат само по горна и долна част на бански костюми. В третия - финален кръг, всички хубавици ще се наредят пред журито и ще затанцуват. Това ще е решаващото отсяване. Победителката ще спечели едноседмична почивка на Халкидики. А всички останали ще си тръгнат с по един мобилен телефон.
За купонджиите, дошли да отпразнуват студентския си празник, ще се върти томбола с много алкохолни награди за по-висок градус на настроението, пише в. "Труд". /БЛИЦ