След като Даяна Ханджиева отказа подарения й годежен пръстен с обяснението, че вече не обича половинката си, освен гняв, в него моментално се породи съмнението, че тя е правила секс с Орлин Павлов. Драматичната ситуация се случи в поредния епизод на хитовата поредица „Скъпи наследници“, в която лекарката Катя завинаги зарязва любимия си, споделяйки му, че причината за това решение не е фактът, че го хвана в изневяра, а че не изпитва чувства към него.
„Виждам, че ме лъжеш, залъгваш себе си. Откога спиш с оня дървар. Чувстваш се виновна, че се пусна на един селянин“, казва в яростта си лекарят Румен, в чиято роля е Любо Ковачев.

Макар че до по-сериозна интимност между героите на Даяна и Орлин да не се е стигало, привличането помежду им е силно, а самата тя му признава, че именно той е една от причините да прекрати отношенията си с Румен.Феновете на сериала обаче подозират, че тъй като Даяна е доста красива и е новата звезда на актьорския небосклон, не е невъзможно между нея и Орлин да са прехвърчали и съвсем истински искри извън екранните им образи. Певецът е ценител на хубавите жени, припомнят зрители в социалните мрежи.