Макар краят на "Под прикритие" отдавна да е факт, актьорите от хитовия сериал удариха джакпота, използвайки героите си от поредицата. Вместо повечето от тях да останат без работа и ангажименти, както се очакваше, най-култовите лица на кримката изкарват яки кинти заедно, видя "България Днес".
Използвайки популярността, натрупана в кримката, Ивайло Захариев, Мариан Вълев, изиграл незабравимия образ на Куката, и горещата полицайка Силвия Петкова обикалят родните казина с двучасово шоу. Пред събралото се множество от почитатели на сериала актьорите разказват за ролите си в "Под прикритие", разкриват тайни от кухнята и забавляват гостите със скечове и игри.

За краткото шоу актьорите прибират солидни суми - между два и три бона на човек.

Звездните хонорари успяха да изкушат и бременната в седмия месец актриса Силвия Петкова.Хубавицата, която нашумя в последния сезон на "Под прикритие" като страстната любовница на Куката, също обикаля страната, за да се подсигури за предстоящото майчинство. Преди дни Силвия имаше участие в казино във Варна, където за доброто състояние на бременната се грижеше специален екип медици.

Петкова е бременна от режисьора на сериала Зоран Петровски, с когото делят един покрив от по-малко от година. И двамата са категорични, че не искат да знаят пола на бебето и с нетърпение чакат голямата изненада.