Люси Иларионов и Ани Хоанг най-накрая ще минат под венчило. Режисьорът и половинката му ще се врекат във вечна вярност един на друг, а тържеството ще е тази есен, твърди "Уикенд" Запознати разкриват, че режисьорът до момента е предвидил около 100 бона за тържеството, което е твърдо решен да превърне в приказка за виетнамчето.  
„Искам да се чувства като принцеса и цял живот да помни този ден като най-хубавия в живота й. Тя е най-специалната жена, която съм срещал и имам нужда да й го доказвам всеки ден. Знам за какво мечтае и съм твърдо решен да го сбъдна”, коментира влюбеният Иларионов.

„Люси носи на ръце Ани. Не се скъпи що се отнася до това да я зарадва и да я види щастлива. Готов е на всичко, а парите са му бял кахър”, разказват близки до двойката.

Близки до двойката разказват, че самата Ани Хоанг тъне в пълно неведение къде и по какъв начин ще изглежда сватбеният й ден, тъй като Иларионов е бил категоричен, че иска да организира всичко сам и да я изненада. Единствените ангажименти, които чалгаджийката има към празненството били списъкът с гостите и булчинската рокля.

Изненадите са специалитет на режисьора. Преди седмица Люси спретна грандиозно парти за рождения ден на Ани Хоанг, което до деня на празника се пазеше в тайна. Мистерията около тържеството обаче успя да разлюти виетнамчето и въпреки че накрая гостите станаха свидетели на радостните и сълзи и обяснението в любов към Иларионов, Ани вдигна страшен скандал и без малко не тегли чертата на любимия си.