Снощи около 1:30 вечерта Мегз отново сподели в инстаграм историята си видео с цветя и балони, пише ХотАрена. В четири поредни кратки видеа красавицата разказва за неочакваната изненада: 

"Преди малко отворих вратата, за да си взема храната и останах изумена, когато пред лицето ми изскочиха балоните и цветята. Сервитьорът побърза да се пошегува, че не са от него. Не, че не знаех... Но знаете ли защо си позволявам да снимам и този път. Защото и аз като всички жени, много често искам невъзможни неща и мрънкам и се сърдя и гоня ... знам ли и аз какво гоня - вятъра. 

Обаче накрая осъзнаваш, че човек или те иска или не и ако те иска ще направи всичко, дори когато си му го забранил. Дори, когато си направил невъзможното да му го забраниш по всякакъв начин. 

А ако не те иска, просто не те иска и това е. Може да търсиш хиляди извинения, или да го оправдаваш, но той просто няма да се промени. Затова ценете хората, които ви искат". 


От видеото става ясно, че чувствата на Мегз още не са изстинали съвсем. Също става ясно, че може би в живота й има и нов мъж, който обаче не й обръща голямо внимание. Изглежда Мегз сравнява двамата мъже и е истински объркана кой път да избере.