Джулиана Гани е един от най-емблематичните участници от последния сезон на „ВИП брадър“. Тя влезе като много противоречив образ, а коментарите бяха предимно негативни. В риалити формата успя да покаже истинската си същност и огромното сърце, което я направи любимка на зрителите. Хората видяха, че тя не е само коса, мигли и цици. Джулиана е благодарна на Големия брат, че й даде трибуна, различна от конкурси като „Мис Силикон“, където успя да покаже истинската си същност. Тя опроверга очакванията на повечето фенове на шоуто и за пореден път доказа, че не трябва да съдим хората по тяхната обвивка. А ето какво сподели Джули за Брадъра, за силикона, за мъжа си, за сватбата и т.н.
- Джулиана, разби на пух и прах представите за силиконките и по-специално за твоя медиен образ до момента! 
- Това ми беше основната идея и най-голямата цел. Исках да разбия представите за момичета, които изглеждат по този начин. Не се вълнувах нито от хонорара, нито дали ще остана до финала. Аз съм човекът, който не искаше да остане до финал. Исках да покажа какво съм аз. Едно е публичният ми образ, съвсем друга съм като човек. Хората го видяха и съм доволна от участието си. 

- Позволи си три пъти да избухнеш – срещу Мегз, Енджи Касабие и Марги Хранова. Съжаляваш ли? 
- Не съжалявам за избухванията срещу Маргарита и Енджи. Избухнах с право. В Меги открих много добър и открит човек, който просто е с различно мислене, което не всеки би могъл да разбере. Когато комуникираш повече с нея и я опознаеш, може би разбираш това нейно друго мислене. Само за скандала с нея съжалявам. 

- Непрекъснато се подчертаваше, че най-голямата звезда сред вас е Маргарита Хранова, което е безспорно, но трябва ли всички да й козирувате за това? 
- Всички сме се съгласили да участваме в този формат при определени условия и всеки по някакъв начин е заслужил мястото си там. Естествено, Маргарита е величие, но не смятам, че всички трябва да й козируваме заради това и тя да ни тъпче. Освен това не спираше да ни натяква, че е на 65 години и е много велика, от което следва да я уважаваме. Трябва в Къщата всички да бъдат равни, за да има симбиоза между нас. 

- Малко преди участието ти в Брадъра се омъжи в Тайланд и вероятно липсата на любимия мъж е било истинско изпитание за теб. Какво си казахте, след като излезе?
- Беше ми много трудно, всеки ден усещах липсата му. Спомнях си нашите последни моменти в Тайланд. Все едно някой ме изкара от моя свят и ме сложи в друг, в който има една негативна атмосфера. Всеки ден имаше скандали, което ми беше натоварващо. Исках до мен да имам близък човек, който да прегърна и да му споделя какво ми е. Нямах търпение да изляза и на всяка номинация чаках да кажат моето име. Заклевам се, че не съм искала да стигам до финала. Исках да се прибера по-рано при мъжа си. 
Когато той дойде в Къщата, а ние трябваше да мълчим, 

усещах сърцето си как ще изхвръкне

Всичките ми емоции бяха на макс. Не можех да повярвам, че това е истина и ми се случва. Бях започнала да забравям гласа му, лицето му… 


Венча се за Станимир дни преди “ВИП брадър”

- Мислите ли да направите една голяма сватба, този път с роднини и приятели?
- Когато се оженихме, неговите родители бяха в Лондон и на тях дължим да направим сватбено тържество. Това ще се случи другата година, защото до края на тази съм затрупана с ангажименти. Искам да е организирано и много хубаво. Голяма, скъпа и помпозна – точно в мой стил! А защо да не започнем от ресторанта на шеф Петров?! 

- Пластичните ти операции предизвикват огромен интерес и са подложени на системна критика. Мислиш ли да поспреш малко корекциите?
- Въобще не ме интересува хорското мнение. Видяхте и в Брадъра, че когато имам да казвам нещо, заставах директно срещу човека. Най-голямото ми богатство и отличителна черта в характера е това да съм директна и честна. Аз се харесвам така и се чувствам добре в моята опаковка. Както аз не обсъждам зле изглеждащи жени, така е редно и мен да не ме обсъждат. Не се вълнувам от тяхното мнение, защото не ме издържат, не живея с тях. Напук на всичко това ще си правя отново носа. След два дни имам преглед при доктора, който да ми даде окончателна дата. Исках да си я направя преди Коледа, но обмисляме да заминем на почивка на о. Бали. Там искам да съм себе си, а не с отоци и подутини. Затова операцията ще е януари. 

- Не ти ли тежи вече бюстът и мислиш ли да го намалиш малко?
- Всички са много заинтересовани от моя бюст. Тя и Сашка Васева през цялото време се чудеше как ще кърмя, 

как от това пластмасово нещо ще излиза кърма 

дали не ми тежи… Бюстът ми си е много добре. Да, аз имам малка талия, но пък ми седи ефектно. Нямам никакви намерения да го намалявам. 

- Джули, ти изненада всички и след мисията, в която съквартирантите бяхте ученици и отговаряхте на въпроси. Ти се справи най-добре от всички и показа, че имаш умствен капацитет, който до този момент е подценяван от обществото… 
- Винаги съм подценявана, защото съм руса, със силиконови гърди и уста. Когато хората ме видят, си казват, че съм куха лейка. Имам самочувствие за себе си и винаги съм го имала. Видяхте, че самочувствието ми е с покритие – знам езици, мога да свиря на пиано, да танцувам, имам музикално образование и още две дипломи. Изглеждам добре и за годините си съм постигнала доста. Повечето мои връстници още чакат на мама и тате. 


Фотосесия в гората

- Защо толкова те нарани класацията на Мегз, която те определи като най-бедната? 
- Това ме подлуди, изби ме на агресия. Никога не съм парадирала с пари и никога няма да го направя. Но тя да ме изкара най-бедна и най-неуспяла сред всички съквартиранти… Няма как да стане, защото не съм някой оръфляк, който живее по квартири и от ходатайства. Не съм такъв човек и държа това да се знае. Издържам се сама, всичко си постигам сама. В нейните очи може да съм най-пропаднала, но мога да докажа, че това не е така. 

- Въпреки че имаш огромно наследство от баща ти, от малка започваш да се издържаш сама. Какво си работила, за да изкараш пари?
- На 16 години започнах да танцувам. Тогава имаше проверки по заведенията, но не ме интересуваше. На своя глава отидох да танцувам, майка ми дори не знаеше. Винаги съм искала да бъда самостоятелна и когато видя нещо, да мога да си го купя, да си сбъдна мечтите. На 26 години съм и успях да постигна живота, за който съм мечтала. 

Не съм държанка на никого, ожених се по любов

Искам да си купувам дрехите сама и това беше причината да започна да танцувам. Майка ми е властен човек и винаги ме е спирала от някакви мои прищевки. Исках, когато си харесам нещо, да си го купя, без да я питам нея. 

- Казват, че имаш визия на фолкпевица и искам да те питам дали някога си имала амбиции да влезеш в лекия жанр? На коя певица искаш да приличаш? 
- В Къщата Маргарита ми даваше уроци по пеене и каза, че имам голям музикален капацитет. Сашка също беше впечатлена от това. Мегз предложи да ме облича и да ми дава екстеншъни, за да може визията ми да е още по-ефектна. Всички от Къщата искат аз да стана фолкпевица. Ти също си ми го казвал многократно, както и други приятели. Не съм имала такива амбиции. Винаги съм искала да бъда на сцена, но не да пропявам. Просто тази визия ми харесва и затова я поддържам. 
Като малка чисто визуално любимка ми беше Андреа. Обожавам руси жени с гърди и по-ексцентрична визия. Но като жена и държание на сцена обожавам Галена. За мен това е жена и певица номер едно. В нея е събрано всичко хубаво. 

- Какво ти предстои сега? Може би едно бебе?! 
- Предстоят ми много конкурси и корици на списания, както и още шантави мои идеи. Обещавам да покажа нови и интересни визии. Бебе много искам и мисля за това. Може би ще бъде догодина, защото няма да мога да съчетавам бременността с натоварения си начин на живот. Искам да имам спокойна бременност и да се чувствам добре, да съм гледана и обичана. Искам бебето ми да се роди нормално и кротко, а не диво и шантаво като мен. Станимир е по-настоятелен за дете, непрекъснато ми говори. Гледа обаче да не прекалява, че да не взема да си кажа, че е с мен заради бебето (смее се). Искаме да имаме три деца. Мечтаем си за голяма къща с деца, кучета и роднини, с които да прекарваме празниците. Славата и парите са нещо преходно, семейството е това, което остава. Това е морално богатство, което никой не може да ти го даде. 

- Откакто си със Станимир ми се виждаш доста улегнала и философски насочена към живота?
- Вече никъде не излизам. Станимир не ме спира, напротив – пуска ме навсякъде. На мен не ми се излиза, освен ако не сме на събитие или участие. Настроена съм по-семейно, домошарка станах. Станимир ме подкрепя във всичко. Много е спокоен и добър, а това ми дава сила да вървя напред. Затова започнах да мисля, че искам семейство точно с него. Имах шесто чувство, че това е моят мъж. Прегръща ме и забравям за проблемите, иска ми се да остана в този свят с него. 

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ