Николета Лозанова още от преди седмица подгрява своите фенове за преобразяването й на Хелоуин. Тя бе специален гост в столичен бар, където вцепени всички очакващи я, като се появи цялата оплискана в кръв.
Ужасяващата рана на бузата й обаче, колкото и да бе автентична, не отблъсна стотиците мераклии да се снимат с нея. Заведението се пръскаше по шевовете от фенове на плеймейтката, сред които имаше и такива, които сериозно се загрижиха за нея при вида й. Няколко от най-малките й почитатели бликнаха в сълзи от притеснение, че не е добре, след което с неописуема радост се снимаха с нея. 

За съжаление на недоброжелателите й, прорезната рана на лицето на Лозанова бе изкусно направен филмов макиаж, който тя презентира така:

"И обезобразена, отново съм НАЙ! Треперете, ще има разбити сърца, опръскана съм с кръвта на многото си жертви - "невинни котета" и ....Ще бъде фатална нощ".

Мъжката аудитория в заведението бе категорична, че и в този си вид НиЛо е убийствено секси, а черната й рокля, загадъчно разкриваше плът, измежду многото безопасни игли, от които бе изработена - дело на дизайнера Борче Ристовски.