Деян Топалски, който стана особено популярен след участието си във "ВИП Брадър", е забърсал ново гадже. Момичето се казва Николета Русинова и много държи да не се шуми около връзката й с Топалски, пише hotarena.net, позовавайки се на свой читател. 
Само преди месец ММА боецът се похвали, че има нова тръпка до себе си. Той сподели, че гаджето му е удивителна красавица, но не иска да бъде под прожекторите и не е свикнала с медийния интерес. 

На "Фейсбук" страницата на Николета Русинова няма много подробности. Красавицата е посочила само, че работи във фризьорски салон, но дали това е актуална информация не е ясно. 

Деян вече окончателно е загърбил старата си любов Гергана Капзамалова, станала известна покрай участието си в реалите формата „Женени от пръв поглед”. Преди време дори се заговори, че планират сватба, но двамата се разделиха почти веднага след излизането му от ВИП Брадър. Тръгналите скоро слухове, че Топалски се е събрал с бившата си, се оказаха кьорфишек. 

Клюките го свързваха и с Моника Валериева, Светлана Василева и фолк певицата Преслава. Деян яростно отрече тези слухове и каза, че му е безкрайно неприятно името му да се забърква в подобни спекулации.