Поп певицата Дивна, която изгря като чаровно малко момиченце, редом до Миро в „Пей с мен”, вече е голяма. И сама решава, дали да си прави пластични операции или не, пише "Телеграф".
След като се изруси и после се похвали с актуалната и този сезон прическа „Омбре”, Дивна вече се хвали с ново попълнение – чисто нови и по-плътни устни.

По интервенцията я запалила нейна приятелка, като поп певицата дълго време се чудела дали да се подложи на подобно нещо. В крайна сметка обаче приела, тъй като искала да придаде малко плътност на горната си устна.

Страхът на Дивна бил да не заприлича на колежката си Гери — Никол, но след интервенцията тя останала доволна от резултата. Младата изпълнителка обаче не си е правила само тази корекция.

Близки до Дивна издават, че освен филъри в устата, тийн дивата има и хиалурон в носа, който ще се разтвори до няколко години. Родителите й напълно я подкрепили за корекциите, а майка й дори я е завела до козметично студио.

Резултатът е новата визия на Дивна, която изглежда преобразена. Певицата е толкова доволна от промяната във външния си вид, че дори сподели снимки в социалните мрежи по този повод.