Билетите за най-грандиозното музикално събитие в историята на България – концерта на Мадона на 29 август на стадион Васил Левски – ще влязат в продажба от 9ч. сутринта на 19 февруари (четвъртък). За улеснение на всички желаещи да закупят билет за концерта на Мадона, на официалния сайт на Тикетпро България вече е публикувана точна скица на стадиона с всички цени на билети и сектори, на които отговаря съответната цена.
Още в първите часове след официалното обявяване на това мегасъбитие, интересът към концерта на Мадона е огромен и се очаква се напливът от желаещи да закупят билети да бъде рекорден. Билетите за концерта ще се продават ексклузивно в касите на Тикетпро България в цялата страна, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Достъпът до стадион Васил Левски в деня на концерта ще се осъществява през 26 входа, при стриктна охрана. Призоваваме всички да спазват входовете написани на всеки билет, които ще отведат публиката до съответния сектор и място.

Деца с височина до 120 см могат да бъдат допуснати до концерта безплатно, но задължително трябва да бъдат с пълнолетен придружител.

Организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис съветват всички да купуват билети само от официалните каси на Тикетпро. Всякакви други продажби носят риск от фалшификации. /БЛИЦ