Съботно-неделният сутрешен блок на Нова телевизия доказа, че е предпочитаното предаване на активните зрители през почивните дни и през лятото. В сутрешните часове през уикенда в периода 30 май – 31 август 2017 "Събуди се" привлича над 25% от активната аудитория на възраст 18-49, като регистрира преднина от 54% в аудиторен дял сред посочените зрители в сравнение с конкурентното предаване на bTV по същото време според данните на Нилсен Адмосфер България.

Тази събота, 9 септември, “Събуди се” се завръща в обичайното си време от 8.00 до 11.00 ч., но в нов формат, за да отговори на очакванията на зрителите за актуална информация и интересна публицистика.  В събота сутрин Мирослава Иванова отново ще прави оценка на отминалата седмица, а в неделя  ще се събуждаме с Лора Крумова и различния поглед към актуалните събития. Екипът на Лора ще продължава да разказва историите, които вълнуват в сутрешните часове на уикенда, а репортерите на “Събуди се”, както досега, ще следят горещите теми в събота и неделя.

“Започваме новия сезон с нова енергия. През годините “Събуди се” доказа, че е предпочитаният сутрешен блок през почивните дни и мога само да благодаря на зрителите за доверието. Вярвам, че заедно сме № 1 и знам, че с Лора и екипа ѝ отборът ни става още по-успешен”, споделя  Мирослава Иванова. 

“Аз и екипът се присъединяваме към "Събуди се" и продължаваме с още теми и интересни гости”, допълва Лора Крумова.

Не пропускайте най-актуалните лица и събития с Мирослава Иванова и Лора Крумова в “Събуди се” в събота и неделя от 8.00 до 11.00 ч.Не е ясно дали доскорошната половинка на Иванова остава в телевизията и каква е причината той вече да не партнира на чаровната дама.

В Нова телевизия обаче рокадите не приключват тук. Гала се похвали, че ще стартира предаването си с мъж до себе си. Това е не кой да е, а любовта на живота й - Стефан. Друга изненада от последните часове е, че "Сделка или не" се завръща в ефира на телевизията и отново ще бъде водена от Румен Луканов.

Промените продължават и с "Х фактор". Музикалното предаване вече няма да се излъчва два пъти седмично, както досега, а само веднъж - в неделя. Тогава ще има голям  концерт, на края на който един от участниците ще отпада. За това призна лично самият Маги Халваджиян, който е продуцент на формата в България. 

Ники Кънчев пък обеща много изненади за всички зрители, страхотен нов интериор за Къщата на "ВИП брадър" и безкрайно интересни участници, но не пожела да издаде повече. Ясно е, че той ще влезе в досегашната си роля на водещ в лайв предаванията, но добави, че ще има и още едно ново амплоа, което ще се разбере на старта на шоуто.