Рок лъвицата Милена Славова направи нова порция разкрития за кошмарната катастрофа, която преживя заради шеф Петров, и за която БЛИЦ вече писа

„Катастрофирахме при Южния парк. Колите бяха спрели на светофара, не знам какво направи шеф Петров, но така ни удари, че ние се ударихме в предната кола“, разкри по-рано днес Милена.

БЛИЦ припомня, че вчера малко след цялата патаклама известният готвач изригна с доста гневен пост в личния си фейсбук профил, където не само попари певицата за случилото се, но и подпука и скандалната Мис България Тамара Георгиева.

Все още не се знае чия точно е вината за патакламата, при която Милена и аверката й пострадаха, но по разказите на рок легендата готвачът ги е надънил отзад с джипа си "Кайен".

Интересно е, че в личния си фейсбук профил шеф Петров е качил още на 25 януари какви ги върши в колата си, докато шофира.


От видеото се вижда как той пее песен, докато шофира. А като коментар към поста си е написал: „Влизам в Музиката - не издържам! За участия на 0878 444 474 ;) имам приятел(ka) за дует, татуирани Granny,s на мивката обрани в ръце с тигани мойте меломани....., , бек вокали, котки клетки, по споразумение. Ставам Комерсиален!“. 
 


Дали това е причината да се разсея и в инцидента със Славова все още не е ясно.ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!