Хитовото шоу „Като две капки вода“ се завръща в ефира на Нова тв на 26 февруари. А зрителите вече се чудят кои звезди ще се впуснат в предизвикателството да имитират родни и световни изпълнители. Единствено „ШОУ“ се натъкна на списък, в който присъстват две от сигурните имена във формата. Това са чалга величията Константин и Софи Маринова.
Изглежда с всеки следващ сезон продуцентът Маги Халваджиян преосмисля негативното си отношение към чалгата. След като в трети сезон вкара Азис, след него Преслава и Десислава, сега е решил да стреля право в десетката и да покани две от топимената в лекия жанр.

Маги се познава добре с Коцето и Софка, тъй като е снимал едни от първите й клипове в кариерата. Макар да недолюбва фолка, той е решен на всичко за рейтинг и това е единствената причина да ги покани. Убеден е, че ще докарат още повече зрителите и по този начин шоуто няма да има абсолютно никаква конкуренция.


Все още не е ясно дали ще позволи да се имитират чалга звезди. До този момент в „Капките“ са пети единствено рок песента „Лъжа е“ на Преслава, английската сензация „Is this love” на Фики, „Бурята в сърцето ми“ на Софи и Устата и култовата „Къде си, батко“ на Милко Калайджиев. За петте сезона не даде нито веднъж да се имитира една от големите ни звезди – Азис, който го имитираха в турския и румънския формат.

Носят се упорити слухове, че и Гери-Никол ще бъде сред участниците. При нея обаче нищо не е сигурно до последно. И миналата година имала дори подписан договор, но се оказала в последния момент, заради други ангажименти. Тогава Халваджиян беснееше и не можеше място да си намери от яд, че тийнсензацията му е вързала тенекия.

Емблемите на шоуто – водещите Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков, отново ще провокират жури и участници с поредица от изненади и неочаквани моменти. В продължение на 13 лайфа звездите ще се състезават с образите на Бутона на късмета, а в края на всяко предаване победителят ще има възможност да дари своята награда за избрана от него кауза. 

Победители в петте сезона на шоуто са Рафи Бохосян, Невена Бозукова, Ненчо Балабанов, Калин Врачански и Михаела Маринова, а сред участниците се нареждат Филип Аврамов, Албена Михова, Мария Игнатова, Орлин Павлов, Поли Генова, Башар Рахал и много др.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!