Преди около месец във Фейсбук се появиха снимки, на които певицата Александра Апостолова, по-известна като Сани Алекса, е с разкървавена устна и синини по тялото. Стана ясно, че пловдивчанката е жестоко пребита от приятеля си швед, с когото живее от няколко месеца. До побоя се стига след спор за насилието на шведския турист над камериерка у нас и обиди към българите. И Сани поиска справедливост. 

Скандинавецът обаче отрече да е посягал и я обвини в лъжа. Пред българска медия мъжът разказа, че във въпросния ден били на сватба. Певицата се напила и паднала по стълбите. След което двамата с брат го изнудвали за пари, заради което той е подал жалба в полицията. И дори дошли в дома му с още един мъж за сплашване, пише "Марица".

Един ден съм добре, един ден - не. Объркана съм. Все още имам белези по тялото, но се опитвам да ги закривам с грим. По-страшни обаче са психическите травми. Това разказа пред „Марица” Александра Апостолова месец след жестокия побой.   

В момента звездата от Х Фактор живее при баща си в Швеция. Не се е виждала с приятеля си, но той непрекъснато звъни по телефона и я моли за срещи. „Казва, че му липсвам. Той е много добър манипулатор и се опитва да ме обърка. Или се чувства гузен, не знам. Заявих му, че вероятно ще се видим в съда, понеже ще има разследване”, сподели пловдивчанката. И моли да не споменаваме името на мъжа, за да няма повече проблеми с него. 

Психоложката, която Сани посещава, обяснила, че това е типично поведение за този тип мъже. След като са наранили жената до себе си, се извиняват, а после продължат по същия начин. А и певицата вече му била прощавала веднъж. На 31 март отново е викала полиция заради нападение от гаджето си. Имало и случаи, когато той я обиждал и бутал силно, но тя се справяла сама. Сани твърди, че шведът удрял и бившата си жена, докато е била бременна. 

„Лошото е, че всичко това се случва вкъщи, няма свидетели, затова ще бъде моята дума срещу неговата”, посочва пловдивчанката. Тя говорила с жени от Швеция, жертви на домашно насилие, които се оплакали, че законът не ги защитава. В много по-тежки случаи от нейния мъжете оставали на свобода. Най-строгото наказание било глоба за насилника или посещение на психолог, за да си лекува гнева. „Това ме изуми. Оказа се, че има много подобни случаи в Швеция. Подават се жалби, правят се разследвания, както ще бъде и при мен. Ала поради липса на доказателства няма нито един осъден. Но това не може да продължава така”, категорична е Сани. 

Тя е възмутена от публикациите, в които се твърди, че в деня на инцидента била пияна и сама паднала по стълбите. Дори говорила с приятеля си и той я уверил, че не е казвал такова нещо. "Когато си тръгнахме от сватбата, в таксито нямах кръв. Самият той го потвърди. Това доказва, че всичко се случва вкъщи. Имам разговора на скрийншот. Версията за падане по стълби е несериозна”, казва певицата. Тя е категорична също, че по никакъв начин нито тя, нито брат са го изнудвали.

 „Брат ми е дете, на 16 години. Това са пълни глупости. Този човек вече се чуди какво да измисли, защото, естествено, няма да си признае, че ме е удрял. Доколкото разбрах от полицията, жалбата, която той е подал, е отхвърлена поради липса на доказателства. След като излязох от болницата, двамата с баща ми отидохме в дома му да си взема багажа. Събрах си вещите и си тръгнахме. И явно след като видя, че си тръгвам, че няма да остана при него, е измислил това с изнудването. Но няма такова нещо. И не само аз го твърдя, но и полицията е отхвърлила жалбата. Преценили са, че няма никакви основания и доказателства”, казва Сани Алекса.

На пловдивчанката  омръзнало да отговаря на въпроса с какво го е провокирала, че да я удари. "Мъжът е по-силният пол. При това той е бивш боксьор, много добре знае как да удари. Няма оправдание за това да посегнеш на една жена, каквото и да ти е казала", ядосва се певицата. И споделя, че във времето, когато са били заедно, шведът непрекъснато я обиждал. Бил студен човек. Ала двамата имали и хубави моменти и Сани се надявала нещата да се променят.

След побоя през пролетта бил много гузен, обещавал , че никога повече няма да посегне. Казвал , че не помни какво е направил, тъй като бил пиян. Уверявал я, че „сърцето му плаче”, че тя му липсва. И я придумал да се върне при него. „И сега ми говори подобни неща, но този път няма да успее да ме манипулира. Повече няма да стъпя при него”, категорична е звездата.