Ако чукнете в Google ще разберете всичко за пачки, часовници, софри... Изказването на Делян Пеевски даде много отговори как ще продължи диалога с ППДБ и при какви условия.

Коалицията на "Пудела" ясно се очерта в парламента. Новото мнозинство бе поздравено от Бойко Борисов. А Делян Пеевски определи партнорството като проруско.

Реакциите след освобождаването на Росен Желязков не закъсняха. А дневният ред бе в "услуга" на ППДБ, които избраха да отмъстят за Николай Денков.

Заседанието на парламента, в което имаше сълзи и овации за председателя, който не показа пристрастия. ППДБ влязоха в колаборация с БСП и с гласовете на Възраждане и ИТН, смениха Росен с Росица - както се изрази в своя стил Бойко Борисов.

Изслушват Асен Василев за "Митниците" и неговата роля в тях. Приятелството му с Димитрови и назначението на Петя Банкова за шеф.

Бойко Рашков избяга пред очите Ви от залата. Стана ясно, че Асен Василев е излъгал, че не познава контрабандистите. От три места ги познава - категоричен е Тошко Йорданов.

Комисията за разследване на корупционните практики в Агенция "Митници" и евентуалната роля на Асен Василев в тях. В нея ще бъде изслушан и бившият министър на МВР Бойко Рашков. Както и главният секретар тогава Петър Тодоров.

Агенция БЛИЦ продължава да предлага на своите читатели всичко най-интересно от горещите теми в страната. По следите на скандала.

Медията ни въвежда и видео обзор от всичко по-важно, станало в България през последната седмица.

Материалът ще се пуска в някой от последните дни от седмицата в сайта blitz.bg под формата на видеа, които са били най-гледани през изминалите дни. Класацията може да бъде подредена от вас, когато изразите подкрепа за видеото, което Ви е заинтригувало най-много.

Абонирайте се за нашия канал в Youtube за още от политиката, спорта, здравето, лайфстайла.

Ето на какво се спряхме за вас тази седмица: