Принцесата на „Пайнер” Милица ще представи за пръв път новата си песен „Сексът продава” в ефира на радио „Сигнал плюс”, на 1 април, сряда, от 16 часа! Ритмичното денс парче е записано по музика на Костас Панцис и аранжимент на Митко Петров. Провокативният текст на песента е дело на текстописец номер едно за 2008-а – Росен Димитров.
Песента разбива всички клишета за красивите момичета, които по правило биват определяни като златотърсачки. В „Сексът продава” сексът не е самоцел и не е на всяка цена. В парчето се пее за красивите и интелигентни жени, които обичат да се забавляват, да танцуват и да привличат вниманието, но не търсят нищо повече от това.
„Сексът продава” е песен за това, че е важно и хубаво да бъдеш секси и атрактивна, но да го поднесеш с класа и изящество” – обяснява Милица.
Самата тя вече разпали мъжките фантазии с провокативната си фотосесия, предхождаща промоцията на песента. В кадрите, дело на фотографа Момчил Христов, принцесата на „Пайнер” се появява в нов имидж – на прелестна изкусителка. Тя е облечена изцяло в стил Мулен Руж, в какъвто е заснет и клипа към „Сексът продава”. Видеото се очаква да бъде готово до няколко дни.
„Сексът продава” е първата песен на Милица след едногодишно мълчание. „През това време събирах нови песни, ходех по участия, вглеждах се внимателно в рекациите на публиката и се опитвах да намеря моето истинко аз. Преди най-важно за мен беше музикалното ми образование, бях се съсредоточила изцяло върху това. Сега обаче приключих този етап от живота си и съм готова да обърна нова страница в кариерата си. „Сексът продава” е най-подходящата песен за целта. Влюбих се в нея още, когато я чух за пръв път!” – разказва младата певица.
Светлана Терзиева - Сесил, БЛИЦ