Майсторът на четките, както Цецо Андреев нарича себе си, не стига, че добре се е погрижил за това да не работи повече с поп фолк певицата Емилия, но й търси и обяснение защо е прекратила използването на услугите му. Докато той бе в къщата на „Биг Брадър“ през месец ноември, наяве лъсна как е прецакал съпругата на Жорж Башур.

Четири пъти й обещал, че за снимките на поредното й видео той ще бъде на снимачната площадка, за да я приведе в подходящ вид, но в крайна сметка не спазил договорката и не се явил. Заради неговата несериозност се наложило на певицата да отмени снимките за друг ден, докато намери екип, на който да довери красотата и визиите си в лентата.

Вероятно заради това Емилия е прекратила работните си взаимоотношения с Цецо. Въпреки това тя посещава салона, в който той се изявява и който е собственост на колегата му – фризьор Момчил Спасов. Само че пайнерката спирала там само за да й барнат прическата, а макиажа доверявала на друг човек от друг салон.

Андреев се напил една вечер и решил да безпокои блондинката по телефона, за да й търси сметка защо игнорира както него, така и работата му. Емилия не обърнала особено внимание на обаждането му, но пък Джордж Башур решил да вземе отношение по казуса.

Той изпратил един от охранителите си в салона със заръката да предаде на гримьора, че не му прави чест да звъни по нощите виновен и търсещ обяснения в неадекватно състояние.

Андреев щом чул кой човек го търси и от кого е изпратен, се скрил в тоалетната и не излязъл от там дълго време.

Последният им съвместен ангажимент е бил по клипа на „Завинаги“, песента, която пайнерката посвети на покойния син на Жорж – Феди. Ако там Цецо се е издънил, намесата на Башур в разпрата е напълно уместна.