Хитовият изпълнител на „Diapason Records” подготвя промоция на албума „Тони Стораро 2009”, съобщиха пиарите на "Диапазон рекърдс".
Представянето е на 16 март /понеделник/ от 22.00ч. във фолк клуб “Help” в центъра “Sin City”.
„Още преди издаването на албума бях сигурен, че трябва да направя подобаваща промоция. Беше въпрос на време тя да бъде организирана. Това е единадесетият албум, който издавам в кариерата си на поп фолк изпълнител и освен това е най-скъпият ми музикален проект до момента. Надявам се всяка една от песните да бъде забелязана от почитателите на поп фолк музиката”, сподели Тони Стораро.
Албумът „Тони Стораро 2009” бе издаден в края на миналата година и със сигурност даде заявка за най-добър албум в поп фолк жанра. Скоро след появата му няколко от песните в него се наложиха като безспорни хитове: „200 жени”, „Седем пъти”, „Джакпот” и „Уникат”. Други като „Фалшиви сълзи”, „Свят от суета”, „Дяволе”, „Тая, моята” все още набират скорост. Забележителни са баладите „Последен шанс”, „Получовек” и „Мъжко признание”.
В програмата за промоцията на албума е заложено Тони Стораро да изпълни част от песните. Кои от тях – ще стане ясно на 16 март от 22.00ч. Фолк клуб “Help”, dance center “Sin City”. /БЛИЦ