Полугола булка на фона на храм-паметника "Александър Невски", за която първо БЛИЦ съобщи, скандализира социалните мрежи. Оказа се, че разсъблеченото момиче всъщност участва в музикален клип. В главните роли: "Мис Плеймейт" 2018 Жанета Осипова и режисьорът Георги Георгиев - Готи.

"Всичко се случи спонтанно. Нямахме конкретна идея за клипа. Моето събличане е извън храма и недоумявам защо недоволството непрекъснато расте", коментира в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR Жанета Осипова.

Само в БЛИЦ! Голата булка от храма „Александър Невски“ в скандална интимна близост с друга жена, а зад тях лъсна... (СНИМКИ 18+) 

Режисьорът Георги Георгиев обясни, че е правил много други сериозни проекти като документалния филм "Осмото чудо", но тогава нито една медия не била заинтересована.

Само в БЛИЦ! Голата руса булка пред храма „Александър Невски", забъркала неописуема гавра, показа още по-скандални СНИМКИ и ВИДЕА (18+) 

"Явно това е начинът някой да ти обърне внимание. "Правиш ме крейзи" е едно дискотечно парче. Песен, в която искаме да покажем една красива дама, която ме прави "крейзи" и това е в основата на нещата", коментира той.

Според "Мис Плеймейт" 2018 за изкуството няма граници. Тя беше категорична, че не се притеснява и не се срамува от това, което е направила и не смята голотата за нещо неестествено.

Двамата споделиха, че има много коментари, но не са само отрицателни, а има и много положителни. До края на седмицата клипът се очаква да бъде готов.

На финала Георгиев допълни, че това е само част от проекта и тепърва ще се случват много неща.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!