Журналист "завлече" скандалната Бриана при Мартин Стоев в Турция, където той се занимава с треньорска кариера. Докато брюнетката била с гаджето си в Гърция за три дни на концерт на Мадона, роден журналист й се обадил и я попитал какво става с нея? Тя му казала само, че е в чужбина, а той написал, че е в Турция. Недоразумението, което вкара Бриана в нов скандал разказа самата фолкпевица пред репортер на Агенция БЛИЦ.
"Вече не искам да имам нищо общо с него, затова си смених и номера на телефона преди броени дни", разказа Бриана пред Агенция БЛИЦ. "Чета отзивите във форуми под статиите, писна ми аз да излизам виновна за всичко", недоволства брюнетката, станала популярна с интимните си SKYPE разговори със Стоев, които бяха публикувани в пресата.
Гаджето на певицата, на което Бриана пази името в голяма тайна за да пази връзката от уроки, се държал мъжки и изобщо не реагирал на секс скандала. Той даже завел любимата на концерт на Мадона в Гърция, от който скандалната чалга изпълнителка останала много доволна. "Пожелавам си някога да постигна това, което е направила Мадона", възхищава се на световния секс символ Бриана.
Тези дни вдъхновена от Мадона, новото откритие на Ара подготвя нова песен, която ще излезе скоро на пазара, похвали се пред Агенция БЛИЦ скандалната чернокоска.
Милан Николов, БЛИЦ