Родните звезди избягаха на морето за Нова година заради двойните надници, които плащат баровците, за да празнуват в тяхна компания. С наближаването на празниците тарифите за участие се вдигнаха главоломно. Най-скъпата певица за новогодишната нощ е примата на естрадата Лили Иванова, която за своето участие в празненството в грандхотел "Варна" ще прибере 50 000 лева, разкрива "Телеграф".
Водещ на купона там ще бъде Димитър Рачков, но срещу  10 пъти по-малък от нейния хонорар. Пак там в първия ден на новата година гостите ще забавлява срещу 9 бона ДесиСлава.
В "Мелия Гранд Ермитаж" са заложили на Тони Димитрова и Васко Кеца, които ще пеят преди и след Нова година срещу 10 000 лева. Рекорд с цели 8 участия удря Йорданка Христова, която се е договорила за по 10 хилядярки на вечер и така в общия сбор ще надцака вечната си конкурентка Лили Иванова.

Румънеца и Енчев ще забиват на площада във Велико Търново срещу хонорар 15 000 лева. По-скромни са Мария Илиева (7) и Белослава (5), както и Аксиния (4) и Нина Николина (3,5) хил. лв.
Във фолк гилдията с най-голям хонорар ще се облажи Ивана, който за празниците също е вдигнала двойно тарифата и ще пее за 20 000 лв. на час. Колежките й Галена и Емилия ще извиват гласове за по 9 хиляди. Само с хилядарка нагоре е Глория, която ще озвучава централния площад във Варна. Единствено Азис си е дал почивка, даже се говори, че замине за екзотично място извън България. /БЛИЦ