Съвсем наскоро голямата певица Силвия Кацарова представи своята автобиографична книга "Мой сън". Тя се оказа толкова четивна, че се превърна в любимо четиво на мнозина. За първи път изпълнителката на "Обещай ми любов" разкрива своята душа и дава възможност да почитателите й да се докоснат до истинската й същност, която се оказва доста ранима. Наш репортер се свърза със Силвия, за да научи всички подробности по написването на книгата, а тя със завидно чувство за хумор ни разкри дълбоко пазени тайни.

- Как се решихте да направите автобиографичната книга "Мой сън..."? Колко време обмисляхте тази идея и имахте ли притеснения? 
- Идеята е на моята дъщеря. Отне ми доста време, поне 4-5 години, обмислях я, започвах да пиша, но вървеше трудно. Сякаш нямах желание да се връщам в миналото си. Трябва човек отново да премине през всички изпитания и събития, които е преживял. Все едно се връщаш в живота си отначало. Миналата година от март-април вече знаех, че трябва да я завърша. Тогава имах 45-годишен юбилей на сцената и 65 личен. Трябваше да има продукт, концерт, наложително беше.

На show.blitz.bg може да прочетете цялата изповед на Силвия и неща, които за първи път признава за личния си живот!