Пловдивчанки изпаднаха в депресия, след като Майки – синът на фолк звездата ДесиСлава, заби първото си сериозно гадже. Звездният наследник живее в Града под тепетата и през последната година яко възмъжа и се превърна в обект на женски желания. След дълго пробиране той най-накрая си намери гадже. Това пък не се нрави особено на майка му, тъй като й е рано да става свекърва. Мисълта, че Майки е пораснал и като нищо скоро може да я дари с внуче, я ужасява още повече.
Майки е почти на 17 години и е нормално да го тресе хормонът. Често може да бъде засечен в женска компания. Отскоро обаче има едно момиче, което превъзхожда всички останали. Наскоро Майки публикува първа снимка с чаровната девойка. Прилягащо на двама тийнейджъри, те са се щракнали в огледалото на тоалетна. Любимата на Майки праща въздушни целувки, които е ясно, че са за него. Той пък е заел мъжкарска поза зад гърба й.Фотото им събра около 200 харесвания и видимо двамата са любима двойка на близки и приятели. Младият плейбой обаче бързо премахна снимката от личния си профил във фейсбук, изтри дори статуса си на „обвързан”. Деси го е скастрила, че разкриването на подобни чувства ще му навреди в личния живот, тъй като е син на популярна личност. Негови приятели издадоха, че вече е опитал от „най-сладкото” и се е сбогувал с девствеността си. Първият му път обаче не бил със сегашното му гадже, а с друго момиче.
 
Михаил, както е цялото име на младежа, се е научил на романтика покрай младите гаджета на майка си. Самата Деси е романтичка и винаги е държала да предаде това си качество на своя син. За нея е важно той да уважава жените и най-вече тази, която ще избере да направи своя жена. Синът й е много добър приятел с последното й гадже – боксьора Благой Найденов. Тримата прекараха коледните празници заедно в Америка. Благо пък учи доведения си син на мъжкарско поведение. Често го води със себе си в залата, за да го научи как да се отбранява най-добре, когато се намира в опасност или някой подходи с неуважение към него. 

Красимир КРАСИМИРОВ