Пловдивските шофьорки явно са "най-добрите". След като вчера оборотна танцьорка успя да помете 10 коли, то сега се появи нейна "колежка", която за щастие не направи поразии, но събра погледите на всички. Ха напред , ха назад! Със сложна маневра и навигация пловдивска шофьорка се опита да „прескочи” колчета на улица в Пловдив. Участъкът е до зоологическата градина – улицата е преградена, но това явно не спира девойката. На видео, заснето от минувач се вижда как момичето прави всичко възможно, за да премине през кръстовището, въпреки преградата.

Колчетата, очевидно не са проблем за нея и прави отчаян опит да премине като се качи и на тротоара. В помощ идва и нейната спътничка, която няколко пъти излиза от автомобила и проверява каква е ситуацията. След като видели, че се превръщат в „ТВ звезди”, двете героини прекратили маневрата и направили обратен завой, за да излязат от улицата. Последвал  и опит да накарат пловдивчанина, заснел маневрата, да изтрие видеоклипа, но неуспешен.

След като той го публикувал в социалните мрежи, шофьорката отново се свързала с него, за да го премахне. Той обаче е категоричен, че това няма да стане – тъй като ситуацията е абсурдна и трябва да се спрат подобни нарушения.

Дори и кметът на Пловдив Иван Тотев е споделил видеото във фейсбук профила си с реторичен поздрав „Браво”.Източник: trafficnews.bg