Свикналата да парадира с широките си пръсти и луксозния си начин на живот Антония Петрова явно яката е закъсала за пари. Тя упорито отрича да има финансови проблеми, но за пореден път смени скъпарските дестинации, с които от години се хвали, с родните далеч по-евтини курорти и то точно на Нова година, видя hotArena.net.
Факт, който не се нуждае от коментар, е че Тоца, както е позната в родния си Перник блондинката, посрещна 2016-а в един от най-скъпите курорти в света – Кицбюел в Австрийските Алпи. За сметка на това обаче я изпрати в Банско.

Напук на опитите й обаче да заблуди всички, че е била на някакво скъпарско място, за което повечето българи могат само да мечтаят, все още законната госпожа Бередин е била в нашия курорт. Миската е била засечена да се вихри в местна дискотека в компанията да добре изглеждащ господин, с когото са си разменяли страстни целувки. Той изглеждал видимо заможен, но очевидно не можа да стъпи и на малкия пръст на олигарха Александър Бередин и да я заведе в някой от световните топ курорти.

Антония обаче или не се интересува от това, или поне не дава вид да се интересува. Тя се хвали, че животът й продължава да бъде приказка и се държи така, все едно родното Банско слага Алпите в малкия си джоб. А докато тя се радваше на българския сняг, Бередин май е решил да празнува в София, припомняйки си колко добре е живял, преди да срещне Тоца.