Уволнявам Цецо Николов веднага щом му свърши болничният! Това заяви пред "Телеграф" шефът на Народния театър Мариус Донкин. Той е категоричен, че заместникът му Цветан Николов не се е върнал на работа в театъра след катастрофата през лятото, при която пиян се блъсна в стълб на моста "Чавдар" в София.

Разпънаха на кръст Мелания Тръмп заради „кървавите й реки“ и това, което направи в Белия дом (СНИМКИ/ВИДЕО)


Артистът началник е бесен, че сгафилият му подчинен се вихри на тв екрана като водещ, докато в същото време се прави на болен за пред него. "Не контактуваме. Той си изпраща болничните листове в личен състав, но за себе си съм взел решение, че след такава изцепка не може да остане на работа в престижна държавна институция. Единствено ми пречи да го уволня това, че е в болнични и затова още нищо не може да се предприеме", категоричен е Донкин. 

Виктория Бекъм сподели за най-големия си и дълго пазен кошмар: Простреляха ме в корема! Мислех, че съм мъртва, но… (СНИМККИ)

Роденият в Лом Цецо Николов катастрофира със своя "Шевролет Каптива" около 4.35 ч. на 25 август 2018 година. Той изгубил управлението и автомобилът се ударил последователно в два стълба. Изваден е от екип на Спешна помощ, а медиците се оплакаха, че докато са го спасявали, са били обект на грубо отношение. Той ги псувал и заплашвал с уволнение, парадирайки с поста си на заместник-директор на Народния театър. Впоследствие се оказа, че той е шофирал с 2,9 промила алкохол в кръвта си.