Фолк звездата Мария е подложена на зверски тормоз от психопатското поведение на известния „ловец на автографи“ - Веско Любенов. От постовете му в Инстаграм става ясно, че Мария е отказала да се снима с него, което е отприщило гнева му. Той обижда Мария с епитети и квалификации, които могат да изчервят и най-циничния простак. Ще ви спестим бруталните му изцепки.
„ Днеска като ми отказа снимки за спомен замълчах ли си бееее :( Можех пак да вдигна скандал но понеже те уважавам като изпълнител си замълчах нали. Идеше ми да ти забия два шамара. Коя си ти че ще се държиш така пренебрежително с мене бе”, сипе Любенов.

Притеснително в случая е, че той преследва певицата пред дома й, снима колата й, рови в пощенаката й кутия. От снимките, които публикува на страницата си в социалната мрежа със сигурност прави впечатление, че момчето най-вероятно има психични отклонения и мястото му е в специализирани заведения за лечение, ако изобщо подобен вид разстройства могат да се лекуват.Мария коментира пред Хот Арена случката:  

"Винаги съм казвал, че моите фенове са моята сила, но за случая, за който ми се обаждате не става дума за фен, а за човек с видими проблеми, който ме тормози. Притеснявам се за сигурността си и скоро ще сложа край на тези атаки. Обидите, които сипе по мой адрес не ме касаят Те само още веднъж потвърждават, че момчето се нуждае от помощ", каза звездата.