Бориса Тютюнджиева май не е жена за един мъж. Моделът напоследък прекарва по-голяма част от времето си по екзотични острови, откъдето не спира да се фука със снимки, пише столичен ежедневник.
Заговори се, че бившата на Андрей си е хванало богато гадже, което я глези като принцеса. Когато не е на Бали и Малдивите обаче, Бориса си има друго любимо занимание. И то отново е свързано с мъже.

Тютюнджиева е редовно присъствие в столичните чалготеки. Винаги в компанията й има повече мъже, с които тя не пропуска да се забавлява, както само тя си знае.

Сега, например, лъснаха нейни снимки с приятел, с когото явно са си доста близки. На фотосите се вижда, че красавицата е във видимо приповдигнато настроение, а причината за него вероятно не е само алкохолът, а и усилията на господина да я забавлява.
 

Мургавият мъжага се казва Милан и явно с Бориса се познават отдавна. Той играе кючеци пред Тютюнджиева, а тя без свян пъха десетолевки в чатала му, за да възнагради усилията си.

Откакто се раздели с Арнаудов, моделът не е афиширала официално връзка с друг мъж. Тя се е отдала на забавления и видимо си й е добре така. А ако наистина има тайнствено гадже, то ще да е чужденец и да не знае какви ги върши у нас.