Ако Виктория Бекъм можеше да проведе разговор със себе си в тийнейджърските години, със сигурност би я предупредила „да не се бъзика с гърдите си”. Това става ясно от нейно писмо, публикувано първоначално във „Воуг” през есента.
Бившата певица от „Спайс гърлс”, която след това се превърна в дизайнер, признава, че съжалява за това, че е легнала под ножа и се укорява за това, че дълго време го е отричала.
 
„Научи се да приемаш несъвършенствата си. Това, което искам да ти кажа. Остави кожата си да диша – носи по-малко грим (и не позволявай никога вече на гримьора да ти бръсне веждите. Ефектът ще остане завинаги)”, пише Виктория до по-младото си аз.
 
„И трябва да кажа, не се бъзикай с циците си. Всички години, през които го отричах – глупаво. Знак за несигурност. Бъди щастлива с това, което имаш”, продължава тя.
 
Спайската, която сега е майка на четири деца, едва няколко пъти е споменавала за пластичните операции, които си е правила. През 2014 година тя призна, че си е махнала изкуствените гърди, които имаше от времето, когато беше певица. 

Превод и редакция: БЛИЦ